Путин пи*ко, мислиш дека си појак од сите?!

Loading...

Путин пи*ко, мислиш дека си појак од сите?!Што е Путин, мислиш дека си најјак?
Мечката му се спротистави на Путин, а што се случи на крајот погледнете на следната страна:

Што е Путин, мислиш дека си најјак?
Мечката му се спротистави на Путин, а што се случи на крајот погледнете на следната страна:

loading...
Loading...