Работна позиција: Машинобравар

Loading...

Во Македонија, во Битолскиот регион, KROMBERG & Schubert гради фабрика и има намера да вработи до 2.500 работници.
Нашата компанија бара кандидат кој ќе стане дел од нашиот тим за следната работна позиција: Машинобравар
Доколку сте заинтересирани и сакате да аплицирате за оваа работна позиција, посетете го следниот линк. Во Македонија, во Битолскиот регион, KROMBERG & Schubert гради фабрика и има намера да вработи до 2.500 работ

loading...
Loading...