Рамче, дали ноќеска го вративте саатот?

Рамче, дали ноќеска го вративте саатот?

Го прашуваат Рамче:
– Дали ноќеска го вративте саатот?
– Еве денес ќе го враќаме, не знаел малиот, мислел дека е мој па затоа не сме го враќале…

Пронајдете не на следниве мрежи: