Распродажба

Loading...

На часот по македонски јазик, наставничката го прашува учениците:
-Купуваш,  купувам, купупувате,  купуваме, купуваат. Перица кажи ми кое време е тоа?
-Па време на распродажба професорке- одговара Перица.На часот по македонски јазик, наставничката го прашува учениците:
-Купуваш, &nbsp

loading...