Разговараат двајца пријатели. -Вчера си купив секс кукла…

Loading...

Разговараат двајца пријатели.– Вчера си купив секс кукла.– И, ти се допадна ли?Разговараат двајца пријатели.– Вчера си купив секс кукла.– И, ти се допадна ли? – прашува другиот– Не. Само што ја каснав за ци*ка, таа прдна и одлетаРазговараат двајца пријатели.– Вчера си купив секс кукла.– И, ти се допадна ли? – пра

loading...
Loading...