Разговараат две првоодделенчиња…

Loading...

Разговараат две првоодделенчиња…”Татко ми е голем плашливко”- вели едното. 
“Зошто?”- прашува другото. 
“Секогаш кога мајка ми не е дома, се плаши да спие сам и спие кај сосетката.””Татко ми е голем плашливко”- вели едното. 
“Зошто?”- прашува другото. 
“Секогаш кога мајка ми не е дома, се плаши д

loading...
Loading...