Разговараат татко и син од Драчево…

Loading...

Разговараат татко и син од Драчево:Разговараат татко и син од Драчево:- Тате, јас бендисав една девојка- Убо бе татин, од кај е?- Од Ѓорче-од ѓорче?- А на Марга комшикана шо и фали?Разговараат татко и син од Драчево:- Тате, јас бендисав една девојка- Убо бе татин, од кај е?

loading...
Loading...