Разлика во семејните албуми

Loading...

Со текот на годините се менувале и ќе се менуваат многу работи. Така е и со содржината во семејните албуми.
Погледнете ја разликата помеѓу албумите на една баба и внука.
Албумот на бабата 1938г. – прв ден во училиште (1 фотографија) 1951г. – матура (2 фотографии) 1957г. – дипломска (1 фотографија) 1962г. – свадба (1 фотографија) Албумот на внуката: 19:38ч. – одење на кафе (29 фотографии) 19:43ч. – и носат палачинка (13 фотографии) 19:59ч. – пристигнува кафето со порака (41 фотографија) 20:01ч. – оди во WC (123 фотографии) 20:09ч. – излегува од WC се сретнува со пријателка (56 фотографии)Со текот на годините се менувале и ќе се менуваат многу работи. Така е и со содржината во семејните албуми.

loading...
Loading...