Реакција на мојата мачка кога дозна дека станот ќе го дели со кучето на мојот цимер!

Loading...

Човечкиот вид е специфичен и единствен поради нашата способност за говор.   Но говорот не е единственото нешто преку кое можеме да се разбереме. Можете ли да претпоставите што и се “вртеше“ низ глава на мојата мачка додека ја запознавав со кучето на мојот цимер? 
Човечкиот вид е специфичен и единствен поради нашата способност за говор.   Но говорот не е единственото неш

loading...