Реакцијата на Путин по заканите од Обама

Loading...

Реакцијата на Путин по заканите од ОбамаНа социјалните мрежи кружи ГИФ анимација од рускиот претседател Владимир Путин, како негова реакција на заканите од страна на Вашингтон и Брисел кон Москва, по повод ситуацијата во Украина.
На социјалните мрежи кружи ГИФ анимација од рускиот претседател Владимир Путин, како негова реакција на заканите од страна на Вашингтон и Брисел ко

loading...
Loading...