Решил мажот да провери дали жена му го изневерува…

Loading...

Решил мажот да провери дали жена му го изневерува, па ја прашува:Решил мажот да провери дали жена му го изневерува, па ја прашува:
– Жено, знаеш ли ти дека во зградава имаме жена што мажот никогаш не го изневерила?
– Не зафркавај, која е?
– Па не ли си ти мори, ороспијо една!!!Решил мажот да провери дали жена му го изневерува, па ја прашува:
– Жено, знаеш ли ти дека во зградава имаме жена што мажот никогаш не го и

loading...
Loading...