Русокоса во казино

Loading...

Доаѓа згодна плавуша во казино, става 20.000 евра на еден број и вели:- Се надевам дека нема да ви пречи ако се соблечам гола, така имам повеќе среќа.Луѓето се согласуваат, плавушата се соблекува, ги фрла коцките и вели:- Ајде драги коцки, ми треба нова облека!Коцките застануваат, плавушата скока од среќа и ги прегрнува луѓето кои стојат околу масата. – Добив!!! Добив!!! Благодарам!!! Плавушата ги зема сите пари од масата, се облекува и си оди. Луѓето се гледаат и не им се верува што се случи. После некое време еден прашува:- Кој број и се падна?Сите молчат.
 Доаѓа згодна плавуша во казино, става 20.000 евра на еден број и вели:- Се надевам дека нема

loading...