„Се бакнувам со најубавата девојка во дискотеката“

Loading...

„Се бакнувам со најубавата девојка во дискотеката“ – гласи новиот статус на ова момче. Колку ли лајкови ќе собере? 
Зависен од мобилниот телефон или тој е поинтересен од оваа девојка? 
Пишува нов статус, става фотографија или ја лаже девојката дека е дома и гледа филм?Колку ли лајкови ќе собере? 
Зависен од мобилниот телефон или тој е поинтересен од оваа девојка? 
Пишува нов статус, став

loading...
Loading...