Се бара медицински лаборант

Loading...

Авицена Лабораторија,  сертифицирана и  акредитирана лабораторија согласно стандардот MKS EN ISO 17025:2006, објавува оглас за работно ангажирање на Медицински Лаборант.
За повеќе информации кликнете на следниот линк.Авицена Лабораторија,  сертифицирана и  акредитирана лабораторија согласно стандардот MKS EN ISO 17025:2006,

loading...
Loading...