Се качува една госпоѓа во такси, и таксистот ја носе до дома.

Loading...

Се качува една госпоѓа во такси, и таксистот ја носе до дома.Застанал таксистот, а жената пребарува по ташната и вика:
– Леле, сум ги заборавила парите!
Таксистот не вика ништо, продолжуе натаму и оде надвор од градот.
Застанува на една ливада, ваде од багажникот чаршав, и го постила на земјата.
Жената го гледа и исплашено вика:
– Ама господине шо ви е вам, јас сум мажена жена, имам и деца дома?
– А јас имам 40 зајци дома, излевај ајде, бери од тревата и ставај во чаршавот?Застанал таксистот, а жената пребарува по ташната и вика:
– Леле, сум ги заборавила парите!
Таксистот не вика ништо, продолжуе ната

loading...
Loading...