Се нуди вработување за плата од 40.000 денари

Loading...

Присутна на пазарот од 2007 година компанијата ЕСИ работеше под името Тренквалдер Македонија. Продолжуваме да работиме под ново име, но со истиот тим, вештини и знаења.За вработување кај наш клиент потребeн е:
ДОКТОР СПЕЦИЈАЛИСТ ПО ИНТЕРНА МЕДИЦИНА
БАРАМЕ
• Завршен медицински факултет
• Положен државен стручен испит
• Завршена специјализација по интерна медицина
• Лиценца за работа
• Со и без работно искуство
ПОНУДА
• Вработување на неопределено време време со пробен период од 3 месеци
• Плата од 40 000,00 денари
• Со работно време од 08.00 часот до 16.00 часот
Своите биографии испратeте ги на [email protected] и наведете ја позицијата за која аплицирате или аплицирајте директно на www.esi.mkЗа вработување кај наш клиент потребeн е:
ДОКТОР СПЕЦИЈАЛИСТ ПО ИНТЕРНА МЕДИЦИНА
БАРАМЕ
• Завршен медицински факултет

loading...
Loading...