Се пријавил Блажо да се боре против ИСИС, ама немал верба у Мара дека че му биде верна…

Loading...

Се пријавил Блажо доброволец да се боре против ИСИС,ама немал верба у Мара дека че му биде верна…Се пријавил Блажо доброволец да се боре против ИСИС,ама немал верба у Мара дека че му биде верна,и направил појас за невиност, и го турил на Мара, отишол кај Нацо и му вика;—Слушај ваму Нацо, ти си ми нај добар другар и еве ти го виа клучот од појасот на Мара, и ако не се вратам за една година, че го отклучиш појасот, оти не е фер па Мара да трпе заради мене…. Заминал Блажо и наму пред Грчката граница, го стигнуе Нацо и му вика:—Блажо, почекај троа бре Блажо….—Шо е сеа бе Нацо…..—Море, ами грешка клуч си ми дал даа….Се пријавил Блажо доброволец да се боре против ИСИС,ама немал верба у Мара дека че му биде верна,и направил појас за невиност, и го тур

loading...
Loading...