Се шетаат двајца вампири татко и син…

Loading...

Се шетаат двајца вампири еден татко и еден син. Таткото му вика на синот: – Сине види го гледаш она село. А синот одговара: – Да татко го гледам. – Епа тогаш ако го гледаш, гледаш колку куќи има таму? – Да тате многу куќи има.Се шетаат двајца вампири еден татко и еден син. Таткото му вика на синот: – Сине види го гледаш она село. А синот одговара: – Да татко го гледам. – Епа тогаш ако го гледаш, гледаш колку куќи има таму? – Да тате многу куќи има. – Кога ќе дојде 00:00 часот ние ќе се спуштиме доле и ќе му ја исцицаме крвта на секој еден член од семејството на секој 5 куќи. По ова синот одговара: – Ама тате зошто да се мачиме на секој 5 куќи зошто од првата куќа не им ја исцицаме крвта на сите членови од семејството. На ова таткото одговара:– Сине ние не сме извршители, ние сме вампири.Се шетаат двајца вампири еден татко и еден син. Таткото му вика на синот: – Сине види го гледаш она село. А синот одговара:

loading...
Loading...