Се уште не сте вработени? – Можеби токму ова е вашиот среќен ден

Loading...

Барате работа? Погледнете ги денешните огласи.1. Вработувања во Сектор за ризици
Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје за своите потреби огласува слободни работни позиции – ВРАБОТУВАЊА ВО СЕКТОР ЗА РИЗИЦИ.
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/vrabotuvanja-vo-sektor-za-rizici/8738
2. Securicom Вработува!
– Електричари
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/elektrichari/8725
– Столари
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/stolari/8721
– Парногреачи
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/parnogreachi/8728
– Хигиеничари/ки
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/higienichari—ki/87191. Вработувања во Сектор за ризици
Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје за своите потреби огласува слободни работни позиции

loading...
Loading...