Се враќа Трпе од странство со многу пари и другар му го прашува….

Loading...

Се враќа Трпе од странство со многу пари и другар му го прашува:– Абе Трпе од каде заработи волку пари?– Епа таму бев магионичар.Се враќа Трпе од странство со многу пари и другар му го прашува: – Абе Трпе од каде заработи волку пари? – Епа таму бев магионичар. – Е ај покажи некоја магија…. – Ај сврти се и затвори ги очите…. – Го осеќаш прстов во газот? – Да. – А глеј кај ми се рацете!Се враќа Трпе од странство со многу пари и другар му го прашува: – Абе Трпе од каде заработи волку пари? – Епа таму бев маг

loading...
Loading...