Сега што правиме, да те тепам или да те е*ам?

– Сега што правиме, да те тепам или да те е*ам..Фаќа Блажо млада циганка како краде пиерки од нивата, ја полни вреќата, и вика:
– Сега што правиме, да те тепам или да те е*ам….
Цганката се врти лево-десно, и вика:
-Што ќе праиш, е*и…..
Завршува работа Блажо, си тргнал накај дома, а таа го прашува:
-Ееј, што прајме за пиперките, да си ги земам ли?
-Што сакаш прави, не е моја нивата…Фаќа Блажо млада циганка како краде пиерки од нивата, ја полни вреќата, и вика:
– Сега што правиме, да те тепам или да те е*ам….

Пронајдете не на следниве мрежи: