Седат четири другарки во кафич и едната го прашува келнерот: – Извини, како е пасвордот за Wi-Fi…

Седат четири другарки во кафич и едната го прашува келнерот:- Извини, како е пасвордот за Wi-Fi ?Келнерот:- давее*екелнерот…Седат четири другарки во кафич и едната го прашува келнерот:- Извини, како е пасвордот за Wi-Fi ?Келнерот:- давеебекелнерот.- Одвоено или ?- Не! Сите заедно.Седат четири другарки во кафич и едната го прашува келнерот:- Извини, како е пасвордот за Wi-Fi ?Келнер

Пронајдете не на следниве мрежи: