Седум слободни места на АЕРОДРОМ: Пријавете се веднаш!

Loading...

ТАВ Аеродроми, еден од водечките светски аеродромски оператори,кој раководи со аеродромите во Скопје и Охрид во моментов е во потрага по нови вработени за позицијата:ПОЗИЦИЈА 1:
Потребно:Минимум средно образование
Повеќе на следниот ЛИНК
Позиција 2:
Референт за административни работи
Потребно:Минимум средно образование
Пријавување на следниот ЛИНК
Позиција 3:
Потребна :Диплома за завршено минимум средно образование во соодветна област
Пријавување на следниот ЛИНК
Позиција 4:
АГЕНТ ЗА ПРИФАЌАЊЕ И ИСПРАЌАЊЕ ПАТНИЦИ
Пријавување на следниот ЛИНК
Позиција 5:
РЕФЕРЕНТ ЗА ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ
Пријавување на следниот ЛИНК
Позиција 6:
ТРАНСПОРТЕН РАБОТНИК – Сезонска работа
Пријавување на следниот ЛИНК
Позиција 7:
Се вработува лице во сектор УСЛУЖЕН МЕНАЏМЕНТ
Обука обезбедена
Пријавување на следниот ЛИНК
Напоменуваме дека само кандидатите селектирани во потесен круг ќе бидат контактирани.
Ја очекуваме Вашата апликација.ПОЗИЦИЈА 1:
Потребно:Минимум средно образование
Повеќе на следниот

loading...
Loading...