Секретарката уплашено го прашува шефот

Loading...

Секретарката уплашено го прашува шефот:- Што, да не ми давате отказ?- Не, зошто така мислиш?- Па тогаш зошто сте го извадиле троседот од канцеларијата?Секретарката уплашено го прашува шефот:- Што, да не ми давате отказ?- Не, зошто така мислиш?- Па тог

loading...