Секс диета за мажи

Loading...

Соблекување на нејзината облека:
со нејзина дозвола- 12 калории
без нејзина дозвола- 2148 калории
Соблекување на градник:
со две раце-8 калории
со една рака-12 калории
со заби-415 калории
Секс пози: 
мисионерска-12 калории
69 во лежечка положба-78 калории
69 стоејќи- 812 калории
кучешка- 326 калории
Оргазам:
вистински: 132 калории
лажен- 1435 калории
После оргазам:
зборење во кревет- 18 калории
нагло станување од кревет- 36 калории
објаснување зошто одма си станал- 1675 калории
Друга ерекција ( доколку ја имате):
од 20-29 години-  36 калории
од 30-39- 80 калории
од 40-49- 159 калории
од 50-59- 1972 калории
од 60-69- 7932 калории
над 70- нема доволно испитаници
Облекување после секс:
бавно-20 калории
во брзање- 130 калории
кога нејзиниот татко тропа на врата- 1900 калории
кога твојата жена тропа на врата- 16.789 калорииСоблекување на нејзината облека:
со нејзина дозвола- 12 калории

loading...