Секс во автомобил

Loading...

Маж и жена имаат односи во автомбил. До автомобилот се доближува полицаец и го прашува мажот:
– Господине, дали знаете дека сексот во автомобил е забранет? Ќе морам да ве казнам со 500 евра, а вашата сопруга ќе плати 100 евра.
На тоа мажот одговорил:
– А зошто јас да платам 5 пати повеќе од неа?
– „Жал ми е за вашата сопруга, веќе петти пат неделава ја казнувам за истиот прекршок“, рече полицаецот.Маж и жена имаат односи во автомбил. До автомобилот се доближува полицаец и го прашува мажот:

loading...