Сексот со жена ми веќе ми е стварно здосаден, не знам што да правам…

Loading...

Трпе се жали на пријателот:– Сексот со жена ми веќе ми е стварно здосаден. На секои две недели водиме љубов по 10 минути, и толку. Не знам што да правам.Трпе се жали на пријателот:– Сексот со жена ми веќе ми е стварно здосаден. На секои две недели водиме љубов по 10 минути, и толку. Не знам што да правам.Пријателот вели:– Треба да внесеш некоја новина во сек-сот. На пример, играјте си доктори. Тоа трае околу 1 саат, ама потоа се чувствуваш сосема поинаку.– Еден саат?!? Нормален ли си ти? Како тоа еден саат?– Ја оставаш во чекална 50 минути, потоа водите љубов 10 минути и и викаш дека сте си играле доктори.Трпе се жали на пријателот:– Сексот со жена ми веќе ми е стварно здосаден. На секои две недели водиме љубов по 10 минути, и толку. Не з

loading...
Loading...