Шетаат двајца полицајци по улица и застануваат до бандера на која стои натпис: „Се продава куќа“…

Шетаат двајца полицајци по улица и застануваат до бандера на која стои натпис: „Се продава куќа“. Првиот полицаец почнува да чука по бандерата, па го прашува другиот:– Зошто не отвараат…Шетаат двајца полицајци по улица и застануваат до бандера на која стои натпис: „Се продава куќа “. Првиот полицаец почнува да чука по бандерата, па го прашува другиот:– Зошто не отвараат? Другиот одговара:
– Чукај уште! Тука се! Гледаш дека им е запалено светлото!Шетаат двајца полицајци по улица и застануваат до бандера на која стои натпис: „Се продава куќа “. Првиот полицаец почнува да чука по б

Пронајдете не на следниве мрежи: