Си биле две плавуши секретарки во една фирма и…

Loading...

Си биле две плавуши секретарки во една фирма. За време на паузата едната и вели на другата:– Да те прашам нешто вака искрено?-Кажи?-Колку ти земаш плата?-1000 евра! одговара  другата-Епа како 1000 евра, ние сме двете секретарки нели?– Да!Си биле две плавуши секретарки во една фирма. За време на паузата едната и вели на другата:– Да те прашам нешто вака искрено?-Кажи?-Колку ти земаш плата?-1000 евра! одговара  другата-Епа како 1000 евра, ние сме двете секретарки нели?– Да!Двете работиме иста работа!-Да!-Двете  имаме исто образование , нели?– Да!-Работиме за истиот човек ,нели? -Да!-Епа како тоа ти земаш 1000 евра а јас 800 евра? Епа еве јас ке ти кажам!  – Ти спиеш ли редовно со шефот?-Да !Му го пушиш ли редовно?-Да! А кога ке сврши голташ ли?-Да!Епа тоа ти е, он уствари ти одбива 200 евра месечно за топол оброк! Си биле две плавуши секретарки во една фирма. За време на паузата едната и вели на другата:– Да те прашам нешто вака искрено?-Каж

loading...
Loading...