Си иде Блажо од кафaна направен пепел, и вика на Mара…

Loading...

Си иде Блажо од кафaна направен пепел, и вика на Mара:Си иде Блажо од кафaна направен пепел, и вика на Mара:
—Маричеее срцеее, ела да ти кажам некој трик, јас станас магионичар…
—Да бе магионичар, е ај бе кажи некој трик…..
—Ела ваму Мариче, де напрчи се….таака,….е ај сеа дигни ја сукњата, и смкни ги гаќите……
—Еве ги смикнав, и…
—Ми го осеќаш ли прстот во га*от….
—Ти го осеќаам, и што е финтата…..
— Гледај, еве ми ги рацетеее….Си иде Блажо од кафaна направен пепел, и вика на Mара:
—Маричеее срцеее, ела да ти кажам некој трик, јас станас магионичар…

loading...
Loading...