Си иде Трпе касно дома, и Трпана уште не влезен му вика:

Loading...

Си иде Трпе касно дома, и Трпана уште не влезен му вика:Леле Трпе, да знаиш шо се случи ..
– Шо се случи мори?
– Ами снема струја и слушам некој чука на вратата. Јас викам  „ ти ли си”? 
– Јас сум.
– Гладен ли си?
– Не.
– Сакаш ли да си легниме?
– Сакам.
Трпе не издржал и и вика:
– Добро мори, ти не ли примети дека не сум јас?
– Приметив дури кога ме повтори.Леле Трпе, да знаиш шо се случи ..
– Шо се случи мори?
– Ами снема струја и слушам некој чука на вратата. Јас викам  „ т

loading...
Loading...