Си иде Трпе од работа и го прашуе петгодишниот син…

Loading...

Си иде Трпе од работа и го прашуе петгодишниот син…Си иде Трпе од работа и го прашуе петгодишниот син:
– Додека ме немаше, да не дојди некој чичко на гости?
– Нее.
– А чоколадо ти дади ли?
– Даа.Си иде Трпе од работа и го прашуе петгодишниот син:
– Додека ме немаше, да не дојди некој чичко на гости?
– Нее.
– А чокола

loading...
Loading...