Си купил Трпе нов фрижидер па го викнал Блажо да му се пофали. Блажо го отворил фрижидерот да го разгледа…

Loading...

Си купил Трпе нов фрижидер па го викнал Блажо да му се пофали. Блажо го отворил фрижидерот да го разгледа. Па почнал да го прашува Трпе:
– За што ти е оваа горнава полица?
Трпе, важен, му одговара…Си купил Трпе нов фрижидер па го викнал Блажо да му се пофали. Блажо го отворил фрижидерот да го разгледа. Па почнал да го прашува Трпе:
– За што ти е оваа горнава полица?
Трпе, важен, му одговара:
– Па, за храна.
– А, долната?
– Па за пиво бе Блажо.
– А, за што се овие дупкиве? – прашува пак Блажо
– За јајца, ама у пи*ку ма*ерину боли кога ќе ја затвориш вратата!Си купил Трпе нов фрижидер па го викнал Блажо да му се пофали. Блажо го отворил фрижидерот да го разгледа. Па почнал да го прашува Трпе:
&n

loading...
Loading...