Си разговараат две пријателки…

Loading...

Си разговараат две пријателки…– Слушам, ќерка ти ќе се мажи. Зетот каков е?
– Ооо, зетот е многу погоден. Ептен економичен, со една марула 8 ракии пие!– Слушам, ќерка ти ќе се мажи. Зетот каков е?
– Ооо, зетот е многу погоден. Ептен економичен, со една марула 8 ракии пие!

loading...
Loading...