Си разговараат на телефон две плавуши…

Loading...

Си разговараат на телефон две плавуши…– Абе знаеш денес го пратив маж ми да оди да купи компири ама се случи трагедија.
– Каква трагедија?
– Го згази кола!!!
– И што ќе правиш сега?!
– Веројатно ориз.– Абе знаеш денес го пратив маж ми да оди да купи компири ама се случи трагедија.
– Каква трагедија?
– Го згази к

loading...
Loading...