Синот довел дома три девојки. Уште од вратата и вика на мајка му…

Loading...

Синот довел дома три девојки. Уште од вратата и вика на мајка му:– Мамо ај погоди која од овие три ќе ти биде снаа…Синот довел дома три девојки. Уште од вратата и вика на мајка му:– Мамо ај погоди која од овие три ќе ти биде снаа?– Оваа третата, црнката- рекла мајката.– Е браво, од прва. Како ја погоди?– Што знам, само што ја видов почна да ме нервира некако…Синот довел дома три девојки. Уште од вратата и вика на мајка му:– Мамо ај погоди која од овие три ќе ти биде снаа?

loading...
Loading...