Сите пари ги трошиш на алкохол!

Сите пари ги трошиш на алкохол!Малку шминка, малку алкохол и ќе помине некако :)Малку шминка, малку алкохол и ќе помине некако 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: