Шкотланѓанин го прака синот за прв пат сам да си купи чевли и..

Loading...

Шкотланѓанин го прака синот за прв пат сам да си купи чевли,му дава 5 фунти и му вели:– Синко колку и да ти рече продавачот дека коштаат ти симни му ја цената на половина. Шкотланѓанин го прака синот за прв пат сам да си купи чевли,му дава 5 фунти и му вели:– Синко колку и да ти рече продавачот дека коштаат ти симни му ја цената на половина. Момчето ги земало парите и отишло во продавницата за чевли. Бендисало едни чевли ги пробал и задоволен го прашал продавачот: – Колку чевливе? – 8 фунти. – 4. -рекло момчето – Може за 6. -рекол продавачот. – 3. – рекло момчето. – 5. – рекол продавачот веќе видно изнервиран. – 2,5. – рекло момчето ладно како шприцер. – 4 последно! -почнал да чури продавачот. – 2. -рекло момчето ноншалантно. – Земи ги беспари, не можам со тебе да испаднам на крај. – рекол продавачот. – Дај два пара! -Извикало возбудено момчето.Шкотланѓанин го прака синот за прв пат сам да си купи чевли,му дава 5 фунти и му вели:– Синко колку и да ти рече продавачот дека коштаа

loading...
Loading...