СМС: Кога таа ти недостига како дрога!

Loading...

Ти си како дрога…СМС порака на денот!
Кога и кажуваш дека ти недостига како дрога.
На следниот ЛИНК погледнете како охриѓанец комуницира со жената преку СМС!СМС порака на денот!
Кога и кажуваш дека ти недостига како дрога.
На следниот

loading...
Loading...