СМС на денот: Кога твоите ќе решат да ти „купат“ автомобил

Кога мајка ти ќе почне да набројува…Само што се израдува, но…тоа се случува кога мајка ти ќе реши да те „мрдне од умот“Само што се израдува, но…тоа се случува кога мајка ти ќе реши да те „мрдне од умот“

Пронајдете не на следниве мрежи: