СМС на денот: Моментот кога ќе сфатиш дека девојката лаже-суши!

Кој кого овде лаже!Ова е моментот кога ќе сфатиш дека девојката лаже-суши! :)Ова е моментот кога ќе сфатиш дека девојката лаже-суши! 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: