Со глава ѕид не се турка, ама шофершајбна…

Loading...

Со глава ѕид не се турка, ама шофершајбна…Заборави каде е вратата од кола или е многу пијан?
Заборави каде е вратата од кола или е многу пијан?

loading...
Loading...