Сообраќаен знак само за плавуши!

Loading...

Само за плавуши!Велат дека од жена, добар возач не бидува.
А замислете да е жена и згора на тоа плавуша. Е токму за ваквите е наменет овој сообраќаен знак со едно предупредување…
Погледнете за што се работи на следната страна:

Велат дека од жена, добар возач не бидува.
А замислете да е жена и згора на тоа плавуша. Е токму за ваквите е наменет овој сообраќаен знак

loading...
Loading...