Сообраќајка

Loading...

Маж и жена се учесници во голема сообраќајка. Додека ползат во кршот, мажот забележува дека жената е плавуша и многу убава. Таа се врти на кај него и со тежок здив му вели: “Не требеше да го преживееме ова. Можеби е знак од Господ дека ни е судено да бидеме заедно!”
Мажот цел се вкочанува и вели: “О да, целосно се согласувам!”
“И гледај,” таа продолжува. “Иако мојата кола е целосно уништена, ова шише со вино е нескршено! Ова е уште еден знак. Ајде да се напиеме за нашата љубов!”
“Пааа, добро!” – вели мажот. Таа му го подава шишето со вино, а тој испива пола од него наеднаш, и после и го подава назад на неа.
“Твој ред,” – тој вели.
“Не, фала” – вели жената, “Јас ќе ја почекам полицијата!”
 Маж и жена се учесници во голема сообраќајка. Додека ползат во кршот, мажот забележува дека жената е плавуша и многу у

loading...