Спиел со девојка му, па му ја оставил оваа урнебесна порака!

Најпрво спиел со девојка му…Па се решил да му остави интересна порака и тоа не било каде туку во тоалетот…
Очигледно чувствувал потреба да му каже бидејќи девојката доцна му кажала дека има момче :)Па се решил да му остави интересна порака и тоа не било каде туку во тоалетот…
Очигледно чувствувал потреба да му каже бидејќи девојката

Пронајдете не на следниве мрежи: