Стара мома од Австралија решила да се маже…

Loading...

Стара мома од Австралија решила да се маже…Се обратила во агенција за бракови да и најдат маж, само услов било тој да немал секс со жена до сега.
Нашле таков кандидат, направиле и свадба, и вечерта невестата влегува во бањата да се среди.
Излева од таму и гледа мажот и ги изнесил сите ствари од собата.
— Зошто бе мили вака? — го прашуе.
— Знаиш јас немам до сега секс со жена правено, но ако е исто како со кенгур ќе ни треба повеќе место!Се обратила во агенција за бракови да и најдат маж, само услов било тој да немал секс со жена до сега.
Нашле таков кандидат, направиле и св

loading...
Loading...