Стара мома од Австралија решила да се мажи…

Loading...

Стара мома од Австралија решила да се мажи.Стара мома од Австралија решила да се мажи.
Се обратила во агенција за бракови да и најдат маж, само услов било тој да немал секс со жена до сега.
Нашле таков кандидат, направиле и свадба, и вечерта невестата влегува во бањата да се среди.
Излегува од таму и гледа мажот и ги изнел сите работи од собата.
– Зошто бе мили вака? — го прашува.
– Знаеш јас до сега не сум имал секс со жена, но ако е исто како со кенгур ќе ни треба повеќе место!Стара мома од Австралија решила да се мажи.
Се обратила во агенција за бракови да и најдат маж, само услов било тој да немал секс со жена д

loading...
Loading...