Старец запира пред проститутка со зборовите:

Loading...

Старец запира пред проститутка со зборовите:Старец запира пред проститутка со зборовите:
– Ми се чини Госпоѓице дека со Вас работиме иста професија!
Таа:
– О, дедо! Да не сакаш да ми кажеш дека си платен придружник или жиголо?!
Тој:
– Не. Ноќен чувар сум. И двајцата спиеме за пари…Старец запира пред проститутка со зборовите:
– Ми се чини Госпоѓице дека со Вас работиме иста професија!
Таа:

loading...
Loading...