Што е храброст?

Loading...

Дали знаете што е храброст…Па, сега кој ја имаа оваа храброст?
На следниот ЛИНК може да ги прочитате сите дефиниции за храбар маж!Па, сега кој ја имаа оваа храброст?
На следниот

loading...
Loading...