Што е заедничко помеѓу подморница и Windows?

Loading...

Што е заедничкото помеѓу Windows и подморница? – Кога ќе го отвориш прозорот, почнуваат проблемите…
 – Кога ќе го отвориш прозорот, почнуваат проблемите…
 

loading...
Loading...